zondag 1 februari 2015

Poseren... Niets voor mij!

Op mijn blog verschijnen meestal kledingstukken voor mijn kleine meid, de nichtjes of eens een accessoire voor mezelf maar soms, heel soms, maak ik ook wel een kledingstuk voor mezelf!
En ja, ook heel af en toe maak ik eens een kleedje. Hoewel je me daar heel weinig in zal zien, ik ben nu eenmaal geen kleedjesmadam. Een broek is toch zo gemakkelijk ;-)

Maar ja, ik heb nu eenmaal een blog waar ik altijd stoef met mijn creaties dus dan moeten er ook foto's van die kledingstukken getoond worden.
Laat poseren nu net iets zijn waar ik een hekel aan heb! Echt niets voor mij, laat mij maar achter dat fototoestel staan maar alsjeblief niet ervoor... Dus doen we een beetje gek, onnozel om er snel vanaf te zijn en om iets of wat fatsoenlijke foto's te hebben. Onderaan deze post zie je het resultaat van deze hatelijke fotoshoot. Laat ik nu net die foto met de slechtste lichtinval en waarbij ik niet in de lens kijk de mooiste vinden...

Heel de outfit die je zo dadelijk te zien krijgt is handmade!
De Junedress (LMV zomer 2014) - Mona Vest (LMV winter 2015) - Armbandje en oorbellen



 - De Junedress is het meest gemaakte jurkje uit La Maison Victor denk ik.
Overal zie je mensen pronken met deze jurk en het mag gezegd worden, deze jurk is redelijk snel gemaakt en is heel leuk om te dragen! Vorige zomer gemaakt en al meermaals uit de kast gehaald...







- De Mona Vest stond in de wintereditie van hetzelfde boekje, volgens hun is dit een beginnerspatroon en ja hoor, op een uurtje zat deze vest in elkaar! Ik vond hem iets te flets dus ben ik langs Veritas gegaan om de vest van wat bling bling te voorzien.





- Het armbandje heb ik vorig jaar tijdens een workshop bij Zahia gemaakt en de oorbellen die ik draag zijn gemaakt van stofknopen.




- En ja hoor, vandaag heb ik nog een mooie handtas gemaakt ook. Een gratis patroontje genaamd Laney Hobo Bag dat je hier kan terugvinden.











14 opmerkingen:

  1. heel mooi en je bent nog eens creatief ook!
    super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaai, echt heel mooi... ik vroeg mij alleen af welke maat je hebt gemaakt? Zelf heb ik maat 52 en ik vroeg mij dus af of ik het erop kan wagen om maat 48 te maken... ik dacht dat dit de grootste maat is in LMV. En nog een vraagje... welke soort stof heb je gebruikt... katoen of tricot? Veel vragen, ik weet het... maar nu ik het eens zie op een dame met een maatje plus lijkt het mij wel leuk om het voor mezelf ook te maken. Toffe blog... Alvast bedankt voor de eventuele info. Lieve Debrier

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lieve,bedankt voor het compliment! Dit kleedje is maatje 44... Persoonlijk vind ik dat de maten van LMV ruim vallen, ik had dit kleedje eerst in een 46 gemaakt en dit is echt te groot ! Voor de junedress heb ik een katoentje gebruikt, de mona vest is een sweater stof... Zeker maken hoor!

      Verwijderen
  3. Gave dingen en ja dat poseren... vreselijk vind ik het ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Allemaal mooi! En ik vind dat je ook leuk op de foto staat. Ken er alles van, grote stap om zelf op je blog te verschijnen. De Mona-vest staat hier ook nog op het programma. Is dat handig zo zonder sluiting?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Marie-Paule, ik vind het wel makkelijk ja. Handig om gewoon als extra vestje aan te doen...

      Verwijderen
  5. kei mooi! vooral het kleedje ziet er echt chique uit :) het is me eigenlijk nog nooit gelukt om voor mezelf eens iets te maken waar ik echt content mee ben en waar ik mee op de foto zou willen.. goe gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey An, het kleedje en de vest zijn dan ook zowat de enige kledingstukken waar ik echt 100% tevreden over ben... Voor de rest ook vele probeersels die in de kast blijven hangen of rechtstreeks de vuilbak ingaan ;-)

      Verwijderen
    2. Hey An, het kleedje en de vest zijn dan ook zowat de enige kledingstukken waar ik echt 100% tevreden over ben... Voor de rest ook vele probeersels die in de kast blijven hangen of rechtstreeks de vuilbak ingaan ;-)

      Verwijderen
  6. Heel mooi! Heb je de vest gevoerd? Of enkel een beleg?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Liv! De vest is enkel met een beleg, het is een sweaterstof dus zeker warm genoeg!

      Verwijderen
  7. Amai hele mooie creaties heb je gemaakt hoor. en je foto's mogen zeker gezien worden hoor

    BeantwoordenVerwijderen