woensdag 18 maart 2015

Baby's en cadeautjes...

Het lijkt gisteren maar ondertussen is het toch al 2 jaar geleden dat mijn pruts een babytje was.
Toen had ik de naaimicrobe nog niet te pakken, laten we zeggen zo'n 6 maand later wel.

Ik heb het al bij vele medeblogsters gezien dat zij leuke geboortepakketjes maken maar de durf ontbrak bij mij. Als je zoiets afgeeft moet het toch echt perfect zijn, niet? Geen gefoefel, geen scheve naden, alles mooi afgewerkt.

Maar op korte tijd kregen we 2 geboortekaartjes in de bus en dacht ik: Waarom ook niet? Het is toch veel persoonlijker om een zelfgemaakt cadeautje te kunnen afgeven!

Mijn eerste bezoekje was bij de prachtige Aline, het tweede dochtertje van een ex-collega van me.
Prachtig meisje!

Voor haar heb ik een A-lijntje gemaakt, een dekentje (fantastische tutorial op cozette!), een zeversjaaltje, bavetje en een luierzak! Dat laatste is trouwens super handig, ik heb het nu nog steeds in mijn handtas zitten!
Ons tweede bezoekje was bij stoere Gijs!
Gezien Gijs zijn papa een hele platencollectie heeft was de stof snel gekozen!
Opnieuw kies ik voor een dekentje, bavet, zeverdoekje en luierzakje maar deze keer waag ik me aan een hemdje, een echte uitdaging voor een meisjes mama! Ik heb serieus gevloekt want ik had maar net voldoende stof, heb fouten gemaakt in het uitknippen van mijn patroon en ik kwam niet toe om de print mooi te laten doorlopen. Dus ja, daar gaat mijn voornemen om het hemdje perfect afgewerkt af te geven.Om het wat te personaliseren heb ik de namen geflockt op het dekentje. Ik heb zelf geen silhouette cameo maar deze toffe madam maakt alles voor je voor een spotprijsje!

Al deze dingen zijn gemaakt met gratis patronen en tutorials! Fantastisch dat er naaimadammen zijn om die tips en patronen gewoon op het wereldwijde web te plaatsen.

bavet - droomfabriek
zeversjaaltje - Piekewieke
babydekentje - cozette
hemd - droomfabriek
A-lijn - droomfabriek
luierzakje - mmezsazsa

Ohja, de kersverse ouders waren heel enthousiast ! Dus als er nog eens een geboortekaartje in de brievenbus zit, weet ik wat doen...

1 opmerking:

  1. Hier waren de ouders ongetwijfeld supergelukkig mee - en de baby natuurlijk ook- ! Mooie pakketjes!

    BeantwoordenVerwijderen