woensdag 1 juni 2016

Een Lila voor kleine Lila

Toen mijn collega (aka ondertussen één van mijn beste vriendinnen) kwam vertellen dat het logo van haar geboortekaartje gebaseerd was op een stofje moest ik niet ver zoeken.

Net in die periode kwam de hype van zwart-wit stofjes volop op gang en ik liet haar zien welke ik dacht dat ze gekozen had. Ja hoor, boenk erop.
Teken dat we mekaar toch echt wel kennen ;-)

Uiteraard kon ik het dan niet laten om deze stof te kopen om een mooie baby-outfit te maken!

Enkele weken later vroeg ze me of ik wou helpen met het doopsuiker, al glunderend ging ik hierop in, wat met zich meebracht dat ik de naam mocht weten.

"Lila"

Vanaf het eerste moment dat ik de naam hoorde was ik verliefd! En wat kan ik nu beter maken dan het nieuwe patroon van Compagnie-M genaamd "Lila". Toeval bestaat niet!
Op ons naaiweekend zat de lila redelijk snel in elkaar, een bijpassend cozette dekentje en zeverdoekje et voila, hier zijn de geboortecadeautjes!

Onlangs was ik op een babyborrel en zag ik op de cadeautafel een leuk kartonnen koffertje met bijpassende tekening van het geboortekaartje, super tof!
Dit kon toch niet zo moeilijk zijn.
De koffertjes werden besteld bij Feeërieke en 2 dagen later waren ze al geleverd! Van service gesproken...
In eerste instantie had ik flock laten maken door een vriendin maar later las ik dat de beschermfolie van het koffertje helemaal kapot zou gaan van de hitte van het strijkijzer. Geen optie dus...

Vorige vrijdag hielden we met onze ladies van het Sew Naaiz-weekend een kleine reünie en Davina showde daar de mogelijkheden van een cameo.
Gelukkig had ze vinyl bij en al doende leert men, ik mocht mijn tekening zelf uitsnijden! Ja, ik ben verkocht, de cameo staat op mijn lijstje!
En uiteraard mocht een cadeautje voor grote broer niet ontbreken!

En dan was het eindelijk zover, afgelopen maandag kreeg ik 's morgenvroeg het zalige berichtje dat kleine Lila geboren was.

Welkom kleine, lieve Lila!2 opmerkingen:

  1. Oooh, heel mooi geboortekadootje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toeval! Een lila dress voor een andere kleine Lila! Leuk je blog te ontdekken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen