donderdag 15 september 2016

Een dikke merci!

Ik moet hier dringend nog enkele mensen bedanken!

Merci Davina!

Davina had enkele maanden geleden een droom... Wat als je enkele bloggers bij elkaar zet en ze uitdaagt. Dan krijg je een Blogmeet en een Sew Challenge.
Tijdens de blogmeet een aantal weken geleden ben ik gewoon weggesmolten op dat zolderkamertje!
Maar het was wel heel leuk om eindelijk wat gezichten achter de blogs te kunnen plakken hoewel ik nog niet de kans heb gekregen om met iedereen een babbeltje te slaan.
Sorry ladies, maar ik wou echt niet weg van de ventilator ;-)

Davina had er ongelooflijk veel werk in gestoken! Zo kreeg iedereen de kans om een leuk cadeautje uit te kiezen aan de hand van een tombola. Ik koos een cadeaubon van K-bas twv € 20!
Merci K-bas! Ik wou al lang aan de slag gaan met kurkleer en moest dus niet lang kiezen in hun webshop.

Daarbovenop kreeg ik nog een mooie lap stof van Droomstoffen!

Tijdens een leuke naaidag met enkele van de vriendinnen van het SewNaaizweekend maakte ik een portemonnee en een knijpportemonnee in dit kurkleer.
Merci Rebecca om deze dag in elkaar te steken! We kwamen aan en er lag een toffe goodiebag op ons te wachten! Hadden we totaal niet verwacht maar het is toch altijd zo leuk om te krijgen...
Merci aan de gulle sponsors! Nooteboom Textiles Lapjeskraam Paul & Gonneke Poppy, een naaitijdschrift voor kinderen,Kokette KatinkaDe Banier CreatiefMade By Oranges Albano Naaimachines
Van de portemonnee ben ik niet 100% tevreden! Ik vergat om er plastiek erin te steken zodat die goed stevig was en dat is wel jammer. Het knijpportemonneetje vind ik super maar volgende keer gebruik ik een gewone paspel ipv een lederen. Dat gaat een mooier resultaat geven denk ik!

Van de lap stof naaide ik al een babybroekje in elkaar! En er volgde nog één en nog één en nog één... En er gaan er nog veel volgen! Wat is die Oliver Pants van Emma&Mona en MinnieMie zaaaaalig!
Zo'n tof broekje, zo'n gemakkelijk (gratis!) patroontje en zo snel klaar! Ik ben er zot van!
Ik maakte ook een kleine variant op het patroontje en knipte het diagonaal door. Zo krijg je echt een stoer broekske!
Tot slot nog een dikke merci aan Mind The Whale! Ik deed mee met hun 'Just Knot It' wedstrijd en ja hoor, ik had gewonnen... Alle patronen van Mind The Whale staan nu op mijn computer! Zalig!
2 opmerkingen:

  1. Heerlijk te lezen dat je ervan genoten hebt! En ik mocht ook meegenieten van een paar activiteiten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalig! Een dikke merci aan jouw om er zo'n tof gerief mee te maken!

    BeantwoordenVerwijderen