dinsdag 4 oktober 2016

Een giga luiertas! ***Blueberry Bag***

Afgelopen weekend kwamen de ladies van Let's stik together nog eens samen! Zoals altijd werd er weer veel gelachen, hard gewerkt, serieus gezucht en ja soms ook gevloekt tot in de zeer late uurtjes!
Dat ik er een zwaar weekend heb opzitten is gisteren duidelijk geworden! Door de vele uren naaien en een 'slechte' houding heb ik nu last van een frozen shoulder! Maw een ontstoken schoudergewricht... ach ja, dat komt ervan als je grote projecten op je planning hebt staan en je niet op tijd een pauze neemt.

Het eerste grote project stond al lang op mijn planning, namelijk de Blueberry Bag van Stoffenmie!
Bij de release van dit patroon wist ik direct dat dit mijn nieuwe luiertas zou worden. Ideaal dus als je dit kan maken met de ontwerpster herself in de buurt als hulplijn.

Als versteviging gebruikte ik iets nieuws, style-vil! Super handig, je naait het gewoon aan je stof, moet geen uren aan het strijkijzer staan en het resultaat is geweldig. De tas staat mooi recht terwijl deze toch nog soepel is, het verwerkt ook veel makkelijker dan zo'n harde versteviging! Ik ben fan!

De buitenstof is eigenlijk een meubelstof van De Stoffenstraat maar kan ook perfect gebruikt worden voor tassen vind ik! De voering vond ik enkele weken geleden in een kringloopwinkel voor amper €2. Dus ja, wat deze tas wat duurder maakt zijn de fournituren. D-ringen en musketons komen van de Stoffenmie, rits en sluitingen van De Stoffenstraat.

Tijdens het allerlaatste uurtje naaide ik nog snel een bijpassend verzorgingsdekentje, merci An voor de toffe flock, en een pamperzakje...

En dan nu... de foto's!

En uiteraard mogen enkele sfeerfoto's niet ontbreken! 


5 opmerkingen:

 1. Prachtig gemaakt! Verzorg je schouder maar goed hรจ.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. you did it! Mooi werkje, en dat van die versteviging ga ik eens uitzoeken. Klinkt interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gemaakt, echt een stoere tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enorm mooie tas! Super stoffen combinatie. Effen maar toch een extra toets. Leuk ๐Ÿ˜€

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enorm mooie tas! Super stoffen combinatie. Effen maar toch een extra toets. Leuk ๐Ÿ˜€

  BeantwoordenVerwijderen