zondag 13 november 2016

Bel'anaïs voor een zwangere buik!

Toen ik in februari met de nodige zenuwen op naaiweekend vertrok had ik nooit durven dromen dat het zo zou klikken met die madammen!
Ondertussen zijn er echte vriendschappen ontstaan, zit Isabel elke week naast mij in de naailes en liggen we geregeld plat van het lachen met Sofie haar grappige, droge uitspraken.

Onlangs vroeg Isabel ons dan ook om mee te doen met een leuke blogtour waarbij we het patroontje Bel'Anaïs zouden maken én we mochten een stofje gaan kiezen Miss Anaïs.
Een winkeltje dat eigenlijk maar 10minuutjes rijden is voor mij maar waar ik toch nog niet geweest was... Een klein, gezellig plaatsje waar je toch alles kan vinden wat je nodig hebt!

Ik koos voor een grijs/zwarte sweaterstof en paste het patroontje een klein beetje aan door geen elastiek te gebruiken maar boordstof.
De mouwen heb ik wat smaller moeten maken om de boordstof mooi te doen uitkomen maar dat verschil zie je niet.
Het patroon is een onesize en ik moet het zeggen, het zit echt super comfy! Zelfs met die groeiende buik... Met een toffe zwangerschapsriem en selfmade bijpassende oorbellen (mijn tutorial kan je hier nog eens zien) gingen we samen op trot...
Gelukkig waren Isabel en Sofie erbij om de nodige tips en trucks toe te passen zodat ik natuurlijk zou lachen want als er iets is dat ik niet graag doe is het voor de lens van de camera staan...
Het was geflikt op een klein uurtje en we hebben goed gelachen, zalig!Het patroontje is er gekomen door de samenwerking tussen Miss Anaïs en Bel'Etoile. Hier kan je het patroon terugvinden en een goede, uitgebreide fotohandleiding!

De blogtour is bijna op zijn einde maar bij deze geweldige madammen kan je prachtige sweaters zien!

15 opmerkingen:

 1. Zalig, die zwangere buik in de Bel'Anaïs sweater! En de foto's zijn supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en uw buik komt er heel mooi in uit met die riem! Leuk je ook eens gezien te hebben in lier enkele weken terug

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, leuk om andere blogmadammen ook in reallife tegen te komen!

   Verwijderen
 3. Die riem erbij maakt het echt af! In het vervolg doen we alle fotoshoots samen hè 😉
  En ben ik nu echt zo droog? 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooi geworden! Het ziet er inderdaad heel comfortabel uit dus misschien moet ik me toch ook eens wagen aan een zelfgemaakte zwangerschapstop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!!!
  Fijn om zo'n madammen naast je te hebben staan zodat poseren iets fijner wordt!! Top team!!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je leren kennen als een supersympathieke dame. Combineer daar een leuke sweater bij en je hebt een ideale outfit. Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen