zondag 24 mei 2015

Mislukt... Of niet...

Ik ging voor een uitdaging... Uitdagingen kunnen lukken maar ook mislukken. Spijtig genoeg is het bij mij mislukt.

Of toch niet helemaal.

Ik heb getwijfeld of ik het resultaat hier zou laten zien, maar uiteindelijk vind ik het toch een mooi kledingstuk. Ik heb het paneel al zo dikwijls zien verschijnen in kinderjurkjes maar ik vind het zo'n mooie stof dat ik dit wel voor een volwassen kleedje wou gebruiken.

Een uitdaging dus en tja, die uitdaging is niet geworden wat het moest zijn.
Het is nét iets te klein voor mezelf en de kleur flatteert me helemaal niet.
Tja, ik heb dit patroon (belladonna dress) zo moeten aanpassen om de paneelstof mooi te laten uitkomen dat ik er nét iets teveel heb moeten afhalen.

Dus hopelijk is er iemand in mijn familie- of vriendenkring die dit kleedje met veel plezier zal dragen. Ik ga in ieder geval op zoektocht...

Ach ja, uit fouten leer je!2 opmerkingen:

  1. Jammer, want ik vind het heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zal hier eens wat reclame maken ;) ik heb het kleedje ook al mogen passen (thnx Dominique :)) en het zat me als gegoten.. ook bij mij waren het de kleurtjes die me deden twijfelen. mijn blonde haren zijn moeilijk te combineren met lichtere tinten :( Maar over het kleedje zelf echt niks dan lof! superleuk en flatterend model, heel mooi afgewerkt ook! ik draag zelf meestal maat 42 en het zat voor mij perfect. paste mooi aan, zonder te strak te zitten. Nog bewegingsruimte genoeg om op een feestje een danske te doen dus :) Ik zou zeggen, waag je kans en probeer dit topstuk in je kleerkast te krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen